DAVIDOFF

Компанията на Zino Davidoff е семеен бизнес, основан в Швейцария, който произвежда изключителни часовници, пишещи инструменти и кожени изделия за изтънчени клиенти, в допълнение към престижните аромати, очила, коняк и кафе. DAVIDOFF се ангажира да събере най-добрите материали и съставки, които светът може да предложи. От вдъхновението, през дизайна и изработката - целта е да се осигури максимално качество и надеждност. Всичко това е част от философията на DAVIDOFF за съвършенство. Продуктите с марката DAVIDOFF трябва да притежават най-доброто качество, стил и позитивен начин на живот, одобрени от самия основател на компанията Зино Давидов.

Определят Давидов като култивиран, отракан и изискан джентълмен, бизнесмен и ентусиазиран пътешественик, който изследва света за вдъхновение, винаги в търсене на високо качество. Неговата идея за щастлив живот е насладата на простите удоволствия, предлагани от живота и споделянето им с приятели. Опитът на Зино, упоритостта и интуицията му донесли статут на легенда. Днес марката DAVIDOFF е популярна по целия свят като показател на изключителност. Превъзходното качество и автентичността правят DAVIDOFF синоним на космополитен лукс.

Уникалното усещане за качество и изкуство на DAVIDOFF е отразено във всеки DAVIDOFF аромат. От пускането на първия парфюм през 1984г., марката се превърна в една от най-емблематичните за аромати. Един от най-успешните аромати е DAVIDOFF Cool Water - известната мъжка класика, лансирана през 1988 г. Допълнителните аромати включват DAVIDOFF Cool Water Woman, DAVIDOFF Cool Water Woman Sensual Essence, DAVIDOFF Hot Water, DAVIDOFF Adventure, DAVIDOFF Champion, DAVIDOFF The Game и DAVIDOFF Horizon.

Компанията Davidoff има 87 парфюма. Най-ранният модел е създаден през 1984 г.