Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Iceberg е италианска модна компания, основана от съпруг и съпруга Силвано Герани и Гилиана Марчини през 1962 г. Двамата основават и Gilmar Group, компанията, която притежава марката Iceberg. Със седалище в Сан Джовани, Мариняно (Римини), компанията навлиза в света на модата като малка фирма за трикотаж.

Iceberg е една от първите компании, които предлагат модерни спортни облекла, а иновативните им дизайни - като палта в ярки цветове с изтънчени дизайни или произведения на изкуството, дори карикатури, изобразени върху най-новите технологии и материали. През 1974 г. дебютира линията за мъжко облекло „Айсберг“, а през 1976 г. е представена и колекция от дамски дрехи.

През 1991 г. е открит шоурум на марката в Ню Йорк. Четири години по-късно женската колекция Iceberg дебютира на подиумите на Милано. До 21-ви век марката е придобила известност в средите на хип-хоп и поп музиката, а продуктовата гама включва дрехи за мъже, жени и деца, очила, часовници и парфюми.

Първият аромат на Iceberg е едноименният аромат за жени, който е предлаган в необичайна зиг-заг бутилка пуснат през 1989 г. Последван от аромат за мъже пуснат през 1991 г.

Компанията Iceberg има 30 парфюма. Най-ранният модел е създаден през 1989 г.