Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Trussardi е италианска марка за мода, която отбелязва 100 години в света на модата през 2011 г.

Основана първоначално като фабрика за ръкавици от Dante Trussardi през 1911 г., компанията е толкова успешна в това начинание, че е произвежда ръкавици за британската кралска фамилия. Най-големите успехи на компанията обаче са реализирани, след като внукът на Данте, Никола поема компанията през 1965 г.

Бизнес усета на Никола относно социалните промени през 60-те години помогнаха Trussardi да придобие световна слава като модна компания и луксозен бранд за битови продукти. Една от най-важните промени, направени от Никола, е адаптирането на отделно лого - Trussardi Greyhound - което краси продуктите на компанията и дава на марката уникална разпознаваемост на пазара.

Под ръководството на Никола, Trussardi се разширява от ръкавици до куфари, ръчни чанти, домашни и офис аксесоари и кожени якета, които са в крак с модните тенденции. Фирмата поддържа задължителната добра репутацията на производител на висококачествени продукти, разпространявани по целия свят. Първият бутик на Trussardi в Милано е открит през 1976 г. и остава водещ магазин на компанията. Стоките на Trussardi са изнасяни за САЩ и всички основни пазари в Европа.

Trussardi се превърна в популярна модна компания през 80-те години, предлагаща мъжко облекло и дамски колекции. Компанията организира модните си изложби в театрални зали и е сред първите дизайнерски къщи, които направиха своите представления отворени за обществеността. Под ръководството на Никола, Trussardi Group стартира линиите Trussardi Jeans, Trussardi Home, Trussardi Baby, Trussardi Junior, Trussardi Eyewear и Trussardi Perfumes. Trussardi е една от няколкото италиански компании, които работят за подобряване на значимостта на етикета "Made in Italy". През 90-те години Trussardi се разширява на азиатския пазар.

 

Преждевременната смърт на Никола Трусарди през 1999 г. в автомобилна катастрофа не попречи на компанията. Trussardi остава семеен бизнес под ръководството на Beatrice Trussardi, четвъртото поколение дизайнер. Под ръководството на Беатрис компанията се разшири, за да включи в нея марките Trussardi 1911, Tru Trussardi и TJ.

От 2005 г. Trussardi предлага аромати в комбинация със Selective Beauty. Първият аромат на Trussardi е Trussardi за жени, представен в бутилка с кожена обвивка, проектирана от самия Никола Трусарди.

Компанията Trussardi има 43парфюма. Най-ранният модел е създаден през 1983 г., а най-новият е от 2019 г.