Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Viktor & Rolf е модна компания, основана в Амстердам. Основатели на компанията са Виктор Хорстинг и Ролф Снорен. И Виктор, и Ролф са родени през 1969 г. Запознават се, когато изучават мода в Академията за изкуства в Арнем. Двамата имат лека прилика помежду си и са известни с това, че често по време на модните им ревюта са облечени с идентични тоалети.

Модните ревюта на компанията са под формата на художествени презентации и включват интересни гледки като например - един единствен модел, облечен в девет различни слоя рокли,  или модни ревюта с модели, носещи сини дрехи, които служат като "син екран" за филмови прожекции, в които всеки модел носи собствено скеле със светлини и музика.

Двамата са известни със своята креативност и артистичност на колекциите си. Парфюмите изглеждат като естествено продължение на тази творческа двойка. Първият аромат на Viktor & Rolf, Flowerbomb, е представен през 2004 г., за да съвпадне с модната колекция пролет / лято 2005, наречена още "Flowerbomb". Дизайнерите избират името и създават отличителната бутилка с ръчна граната. Ароматът придобива нечуван успех, като през следващите години се издават няколко вида.

Първият аромат за мъже на двойката, Antidote, е създаден през 2006 г., за да съвпадне и с мъжката колекция на линията, която също е наречена "Антидот".

Следващият аромат, Eau Mega 2009 (пиеса на "Омега", последната буква в гръцката азбука), се превърна в хит с иновативната си опаковка. В капачката е интегриран и механизма за пръскане, който се подава чрез натискане на кръгъл печат Viktor & Rolf.

Марката Viktor & Rolf има 79 парфюма. Най-ранният модел е създаден през 2005 г., а най-новият е от 2019 г.